Step 8

Cara Nak Monitor Jumlah Kredit Ke Laman Team Ad

Untuk melayakkan anda menerima  downline dari Team Atlantis, anda harus pastikan anda dapat minimum 750 hits, bagaimana caranya?

1) Login akaun bit.ly anda.  Pergi pada link team page anda. Klik View Statsbit.ly2

2) Boleh lihat statistic untuk 7 hari..klik pada 7 days.

bit.ly3

 

3) Kira hits anda dari hari Selasa ke hari Isnin untuk bilangan hits seminggu. Letakkan cursor anda pada bar graf mengikut hari, catatkan hits dan jumlahkan. Pastikan anda dapat minimum 750 hits seminggu. Sebaiknya lebihkan sedikit… lebih kurang dalam 800.. 🙂

bit.ly4

 

4) Untuk berita weekly hits (hits mingguan) sila buka laman web team atlantis http://teamatlantis.net dan buka:

Promote The Team==> Member Only Specials. Masukkan username dan password yang telah diberikan oleh Didi kepada semua ahli melalui email. Anda boleh check samada nama anda tersenarai dalam weekly hits atau tidak. Jika anda telah mendapatkan 750 hits tapi tak tersenarai, hantar email kepada Didi di oceanswellatlantis@gmail.com

5) Layari laman traffic exchanges selama 1/2 jam ke 1 jam setiap hari, ini sudah mencukupi untuk mendapat hits yang diperlukan.  Mata pun nak kena jaga juga!

Satu lagi saya nak ingatkan, jangan join banyak-banyak bisnes online, dan semasa surfing tu jangan terpedaya dengan web yang menjanjikan anda kaya dalam sekelip mata, ini semua hanya laman web hype sahaja (janji manismu). Concentrate pada satu sahaja sehingga berjaya, saya bercakap dari pengalaman dan kesilapan, saya tak mahu anda buang masa yang berharga untuk buat silap.

Sekarang anda dapat lihat bagaimana sistem team atlantis ini membantu ahli untuk mendapat downline. Semua orang akan promosi link team ad, sebanyak mimimum 750 hits seminggu. Dari promosi ini, prospek2 yang berminat join akan di agihkan oleh leader kita, Didi Wargo kepada setiap ahli untuk menerima 3 downlinemengikut giliran. Jadi semua orang dalam team akan mendapat giliran mendapat downline, siapa masuk dahulu, maka dia yg akan terima downline dulu. Simple kan, tapi ianya memang berkesan!

Sekian, sebarang masalah sila email effzie@gmail.com, saya cuba bantu sedaya boleh..terimakasih!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *