Sistem Team Atlantis 2015

Salam hormat pada semua pembaca/bakal pengguna autoresponder Trafficwave.

Alhamdulillah, selamat tahun baru 2015..semoga semua akan mencapai kejayaan yang lebih besar pada tahun ini. Nampaknya ketua Team Atlantis ubah sistem team atlantis  sempena tahun baru ni, pada pendapat saya bagus cadangannya supaya setiap ahli segera dapat menggunakan autoresponder Trafficwave ni dengan percuma.

Anda hanya perlu 3 orang berada di level 1 matriks 3×10 anda untuk guna TW secara percuma setiap bulan. Dan anda mesti ada seorang sahaja rujukan langsung (downline) untuk layak menerima komisyen setiap bulan dari semua orang didalam network dibawah anda.

Nak faham lagi, boleh baca di Pelan Komisyen Trafficwave.

Baiklah, perubahan yg di lakukan oleh Didi Wargo pada sistem Team Atlantis yang saya cerita tadi adalah seperti berikut:

Ahli akan menerima antara satu ( 1 ) hingga tiga ( 3 ) rujukan TW berbayar dalam Senarai Menunggu pertama (rotator1)

Matlamat rotator 1adalah supaya yuran bulanan TW menjadi percuma melalui bayaran balik dari komisen bulanan mereka secepat mungkin . Itulah sebabnya rotator 1 ini memberi antara satu ( 1 ) dan tiga ( 3 ) rujukan berbayar. Setiap ahli hanya perlukan 3 rujukan (downline) berbayar di level satu untuk menggunakan autoresponder Trafficwave secara percuma.

Setiap ahli berpeluang mendapat limpahan dari upline mereka sebelum sampai ke kerusi panas ( giliran mereka untuk menerima rujukan berbayar. Jika anda menerima limpahan dari upline anda, walaupun bukan anda yang menaja mereka, anda tetap akan DIBAYAR USD6.00 seorang untuk limpahan ( rujukan tidak langsung ) pada level satu matriks 3 x 10 anda.

Oleh itu, jika ahli Team Atlantis sudah mempunyai satu ( 1 ) limpahan TW dari upline mereka di level satu,  mereka akan menerima dua ( 2 ) rujukan TW langsung dari rotator 1 kami . Jika ahli kita mempunyai dua ( 2 ) limpahan rujukan TW pada tahap satu , mereka akan menerima satu ( 1 ) rujukan berbayar. Dan jelas , jika ahli kami mempunyai sifar ( 0 ) limpahan TW pada tahap satu ( 1 ) , mereka akan menerima tiga ( 3 ) rujukan TW langsung berbayar.

Ahli-ahli akan menerima cukup rujukan berbayar TW dalam rotator kedua team Atlantis untuk mencapai Peringkat Tidal Wave. 

Mencapai tahap Tidal Wave memerlukan sejumlah lima ( 5 ) rujukan  langsung berbayar TW . Jadi , sebagai contoh, jika ahli kami mempunyai tiga (3) rujukan TW langsung apabila mereka sampai ke kerusi panas di rotator 2, mereka akan menerima dua (2) lagi rujukan TW langsung.

Ahli-ahli akan menerima cukup rujukan berbayar TW dalam rotator ketiga team Atlantis untuk mencapai Peringkat Tsunami. 

Mencapai tahap Tsunami memerlukan sejumlah sepuluh  ( 10 ) rujukan  langsung berbayar TW . Jadi , sebagai contoh, jika ahli kami mempunyai lima (5) rujukan TW langsung apabila mereka sampai ke kerusi panas di rotator 3,  mereka akan menerima lima ( 5) lagi rujukan TW langsung.

Semoga anda dan semua ahli team atlantis dari seluruh dunia akan mencapai kejayaan menerusi sistem Team Atlantis ini. Apa yang saya boleh katakan ialah, sistem Team Atlantis ini sememangnya sistem terbaik untuk anda guna autoresponder Trafficwave secara percuma sambil buat duit!. Sekian, terima kasih

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *