Siapa Admin

profileadmin

Hai, saya Zie Ahmad, telah berjaya membuat pendapatan sampingan di internet sejak tiga tahun lepas, terutama setelah terjumpa team ni. Team Atlantis telah memberikan saya satu lagi punca pendapatan dengan membantu saya membina downline autoresponder Trafficwave saya.

Bukan senang nak bina network sendiri, anda perlu berada dalam pasukan yang dapat menyokong dan membantu anda, iaitu Team Atlantis!. Pasukan ini mempunyai segala-galanya yang anda perlukan: seorang pemimpin yang hebat ~ Didi Wargo ~ dengan support 100% dari beliau, sistem baru paling inovatif yang dicipta untuk membantu setiap ahli mendapat downline dan team yang hebat, setiap ahli bekerja bersama-sama untuk membantu semua ahli pasukan.

Saya tidak pernah mengalami semangat berpasukan seperti yang wujud di sini! Jom sertai Team Atlantis hari ini untuk maklumat lanjut. Anda tak akan jumpa team Trafficwave lain yang lebih baik dari ini!

Untuk mengambil bahagian dalam Team Atlantis yang hebat ini:
Sila hantar e-mel kepada effzie2@gmail.com dengan subjek : “Saya mahu menyertai Team Atlantis”, atau boleh terus ke step satu DI SINI

Sertai kami hari ini, anda akan dapat guna autoresponder Trafficwave secara percuma sambil buat duit di internet. Ayuh bina jaringan bersama kami demi mencapai kebebasan kewangan anda!

P/S: Ini satu lagi lubuk buat duit santai-santai dari rumah

KERJA SAMBILAN TANPA MODAL

Zie,

effzie2@gmail.com

6 responses to “Siapa Admin

 1. kena modal tak?

  • Salam,

   Ya, menyertai Trafficwave perlukan modal, iaitu usd 17.95 lebih kurang rm 60 duit kita. Jika nak cuba perkhidmatan autoresponder, boleh cuba selama 30 hari secara percuma. Tapi, untuk masuk senarai menunggu untuk terima downline dari team atlantis kena upgrade jadi ahli berbayar. Link untuk join saya dah email pada tuan.

 2. Daftar free ke cik admin ke berbayar

  • Salam Azman,

   Azman boleh daftar sebagai free member jika ingin mencuba menggunakan autoresponder Trafficwave selama 30 hari. Walaubagaimanapum, jika anda nak nama di masukkan ke dalam senarai menunggu untuk menerima 3 downline dari team atlantis, anda mesti upgrade menjadi ahli berbayar. Bila dah ada downline, anda akan terima komisyen dari pelan affiliate Trafficwave. Jika boleh ajak 3 rakan2 menggunakan autoresponder, yuran bulanan akan jadi free dan anda boleh gunakan autoresponder ni secara percuma sebab komisyen dah cover yuran bulanan. Boleh lihat pela komisyen Trafficwave di http://trafficwaveteam.com/pelan-komisyen-trafficwave

 3. salam hormat,

  Boleh bayar pakai debitcard? sebab ada kawan cakap debit card tidak boleh guna sudah untuk antarabangsa.

  Terima kasih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *