Pelan Komisyen TrafficWave

Pelan Komisyen TrafficWave..terbaik!

Beratus-ratus ribu perniagaan dan organisasi di seluruh dunia boleh mendapat manfaat daripada alat-bantuan pemasaran e-mel yang hebat. Sebagai ahli TrafficWave.net, anda boleh mendapat komisyen mingguan dan bulanan dengan merujuk ahli baru/pemilik perniagaan untuk melanggan perkhidmatan autoresponder TrafficWave. Jika anda belum memahami apa fungsi autoresponder, sila rujuk Apa itu Autoresponder

 Dapatkan Bayaran Secara Mingguan

Apabila anda merujuk pelanggan baru yang aktif kepada perkhidmatan autoresponder TrafficWave.net, anda akan dibayar 100% komisyen  daripada pendapatan jualan baru sebagai Bonus Fast Track .

Bonus Fast Track dibayar mingguan dan tiada had untuk bilangan Bonus Fast Track anda boleh dapat setiap minggu. Untuk mengira jualan bulanan berulang dalam organisasi anda, TrafficWave.net menggunakan struktur 3×10 Matrix. Ini bermakna anda boleh mempunyai 3 jualan di peringkat pertama , 9 jualan di peringkat kedua, 27 jualan di peringkat ketiga anda, dan sebagainya sehingga penuh sepuluh level/peringkat.

levels

Bila anda dan pelanggan anda terus membayar keahlian setiap bulan, anda akan mendapat komisen bulanan residual (berterusan).

Komisen Bulanan Residual 

SURFER LEVEL: Untuk layak mendapat Komisen Bulanan Residual pada peringkat Surfer, anda mesti mempunyai sekurang-kurangnya satu jualan yang aktif . Anda akan dibayar melalui 3 peringkat organisasi anda seperti berikut:

surfer_sales

 

TIDALWAVE LEVEL : Untuk layak mendapat Komisen Bulanan Residual di peringkat TIDALWAVE, anda mesti mempunyai sekurang-kurangnya lima jualan aktif . Anda akan dibayar melalui 5 peringkat organisasi anda seperti berikut:

tidalwave_sales

 

TSUNAMI LEVEL: Untuk layak mendapat Komisen Bulanan Residual pada peringkat TSUNAMI, anda mesti mempunyai sekurang-kurangnya sepuluh jualan aktif . Anda akan dibayar melalui 10 peringkat organisasi anda seperti berikut:

tsunami_sales

Jika 10 peringkat di bawah anda penuh, anda akan menerima pendapatan sehingga USD 88,587.00 sebulan!

Bonus Kepimpinan

Ahli aktif yang telah mencapai status TIDALWAVE atau TSUNAMI layak untuk memperoleh Bonus Kepimpinan setiap bulan.

Bonus Kepimpinan sebanyak 25% : Sebagai TIDALWAVE , apabila anda mempunyai:

Satu jualan yang aktif pada bulan semasa DAN

Satu jualan aktif dari bulan sebelumnya

Anda boleh mendapatkan Bonus Kepimpinan bersamaan dengan 25% daripada Komisen Bulanan Biasa yang diperolehi oleh downline anda yang berada di status TIDALWAVE atau kebawah.

Bonus Kepimpinan 50 %: Sebagai TSUNAMI , apabila anda mempunyai:

Satu jualan yang aktif pada bulan semasa DAN

Satu jualan aktif dari bulan sebelumnya

Anda boleh mendapatkan Bonus Kepimpinan bersamaan dengan 50% daripada Komisen Bulanan Biasa yang diperolehi oleh downline anda yang berada di status TSUNAMI atau kebawah.

Pelan komisyen Trafficwave merupakan pelan komisyen yang paling baik dan paling cepat berkembang di internet, dan yang paling penting, anda boleh dapat pendapatan bulanan residual yang berterusan. Salam Kejayaan Untuk Semua!

2 responses to “Pelan Komisyen TrafficWave

  1. How to get the commision

    • You will get the commission when you have a paid referral. If you get one paid referral, you will be paid a $17.95 Fast Track Bonus and also qualify to earn on any spill over members that you may have currently in your downline and any future spill over members. All it takes is one direct referral to be paid for any spill over in one’s downline. Please have a look at the trafficwave’s affiliate pay plan here http://www.trafficwave.net/members/sweetheart/affiliate.html
      Commission will be paid by Paypal or cheque

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *