Cara Guna Autoresponder Trafficwave Secara Percuma

Salam hormat kepada semua pembaca,

Bagaimana nak gunakan Autoresponder Trafficwave secara PERCUMA untuk selama-lamanya?

Bahkan anda juga berpeluang join team buat duit affiliate sehingga USD 88,857 setiap bulan dengan teambuild kami…

Begini..

Ada banyak syarikat yang menjalankan perniagaan autoresponder ini, contoh Aweber, Getresponse dan  iContact. Tetapi di dalam banyak2 syarikat perkhidmatan autoresponder, terdapat hanya sebuah syarikat yang bermurah hati memberikan kesempatan kita gunakan autoresponder Trafficwave secara PERCUMA, iaitu syarikat autoresponder Trafficwave. Syarikat yang diasaskan oleh Brian Rooney ini telah beroperasi sejak tahun 2000 lagi.

Buat pengetahuan anda, yuran autoresponder Trafficwave ini tetap takkan meningkat walaupun email list anda meningkat kepada 100,000 list. Sebab tu berbaloi guna autoresponder Trafficwave ni. Cuba anda bandingkan yuran bulanan Trafficwave (usd17.95 = rm 60) dengan yang lain-lain syarikat, seperti jadual di bawah

pricingtwave

Jadi bagaimana nak guna autoresponder Trafficwave secara PERCUMA?

Anda cuma perlu memperkenalkan autoresponder Trafficwave ini kepada 3 pelanggan baru. Macam mana tu? Begini…untuk makluman anda sekiranya anda berjaya memperkenalkan autoresponder Trafficwave ini kepada 3 orang, anda akan mendapat komisen sebanyak USD6 x 3 orang = USD18. Ini bermakna, komisen yang anda terima sudah cukup untuk membayar yuran bulanan anda. Jangan risau jika tak pandai nak menaja, sebab Team Atlantis ada sistem untuk bantu semua ahli terima 3 downline.

Baca pengalaman saya guna autoresponder Trafficwave secara percuma sambil buat duit dengan team atlantis di sini 

Anda dapat guna autoresponder Trafficwave secara PERCUMA sahaja sampai bila-bila.  Tak perlu fikir lagi untuk membayar yuran autoresponder setiap bulan, (bahkan boleh dapat income lagi :-). Anda cuma perlu fokus kepada promosi perniagaan utama anda. Jika anda tak ada perniagaan, anda boleh terus jadi agen Trafficwave.net, (macam saya.. :-). Dengan pelan komisyen yang hebat, sebagai agen, anda boleh tambah satu lagi side income anda. Hanya seorang downline saja, anda layak terima komisyen sehingga 3 level ke bawah, tanpa mengira siapa yg menaja mereka. Lihat bukti bayaran yang saya terima setiap bulan, dan dengan team atlantis, network saya semakin berkembang, begitu juga dengan income saya setiap bulan!

prooftwave4

 

Bagaimana Team Atlantis Dapat Membantu Anda?

Istimewanya tentang team ini ialah kami bekerja secara berkumpulan, untuk faedah semua ahli. Team ini ada SISTEM GILIRAN UNTUK AHLI TERIMA DOWNLINE. Oleh kerana team kami sangat aktif kembangkan downline jadi anda berpotensi mendapat limpahan downline dari usaha team kami! Perhatian: Di Trafficwave, anda hanya perlu ada seorang downline untuk layak terima komisyen.

Cuba check Pelan komisyen Trafficwave (klik link ni)

Timeline_Cover_doNotRename26

Sertai kami sekarang…email ke effzie2@gmail.com dengan Tajuk ” Saya Nak Autoresponder”

ATAU masukkan nama dan email anda di BORANG dibawah JIKA NAK PENERANGAN LANJUT Bagaimana Teambuild No 1 Di Dunia Ini Boleh Bantu Anda Guna Autoresponder Trafficwave Secara Percuma Sambil Buat Duit Di Internet.

First Name
Last Name
Email

Email Marketing by TrafficWave.net

(P/S: First Name: Nama Anda, Last Name: Nama Bapa Anda)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *