Guna Autoresponder TrafficWave Sambil Buat Duit

Guna Autoresponder TrafficWave Sambil Buat Duit Dengan Team Atlantis.

Selamat datang ke laman blog yang saya buat khusus untuk mereka yang berminat untuk guna autoresponder Trafficwave sambil buat duit, iaitu dengan cara menyertai Team Atlantis. Istimewanya tentang team ini ialah kami bekerja secara berkumpulan, untuk faedah semua ahli.

Team ini ada SISTEM GILIRAN UNTUK AHLI TERIMA DOWNLINE TRAFFICWAVE. Jika anda ada bisnes online, dan perlukan servis alat bantuan pemasaran secara email, iaitu guna autoresponder sambil buat duit, maka .. ya! anda telah singgah ke tempat yang betul. Ramai yang tak tahu bahawa mereka boleh guna autoresponder Trafficwave secara percuma sambil buat duit. Sekarang ni memang ada banyak program buat duit di internet yang mendakwa dapat membuat anda kaya dalam masa beberapa hari. Malangnya, ianya tidak semudah itu.

Saya telah belajar melalui berbagai percubaan dan kesilapan dan telah menemui satu peluang di luar sana yang sah/legit, yang akan akan menjadi sumber gaji kedua anda dan yang benar-benar akan membayar wang kepada anda.

Saya menjemput anda menyertai Team Atlantis dan jadikan tahun 2015 ini tahun yang paling bermakna  bagi anda. Team ini ada sistem untuk bantu ahli Trafficwave dapatkan downline berbayar, sesuai untuk mereka yang tak pandai menaja! Pada masa ini di tahun depan, anda telahpun mempunyai beberapa downline Trafficwave, dapat menggunakan autoresponder secara percuma dan mula menerima pendapatan tambahan setiap bulan yang hebat.

Satu perkara penting yang anda perlu fahami ialah kejayaan ini tidak berlaku dalam satu malam. Kesabaran adalah diperlukan untuk program guna autoresponder Trafficwave sambil buat duit ini. Program ini terbukti mendatangkan hasil kepada saya dan sepatutnya ia juga berhasil untuk anda!

Siapakah Team Atlantis?

Team Atlantis adalah sekumpulan pemasar internet bekerja bersama-sama untuk membina downline autoresponder TrafficWave mereka. Pada tahun 2009, Didi Wargo, ketua Team Atlantis telah memulakan team ini dengan hanya beberapa orang ahli. Sejak itu, dia telah membuktikan dirinya dalam dunia pemasaran internet dengan menjadi konsisten dan mampu memberikan hasil kepada ahli Team Atlantis.

Beliau bukan sahaja seorang pemimpin pasukan tetapi seorang mentor, guru dan motivator yang hebat . Saya beri jaminan yang anda boleh mempercayai Didi .. dia jujur. Beliau tidak menggunakan kita, ahli-ahli Team Atlantis, untuk mendapat manfaat dirinya. Dia bekerja untuk faedah ahli-ahli pasukan .

Apakah Yang Dipromosikan Oleh Team Atlantis Ini?

Team ini mempromosikan autoresponder TrafficWave, sebuah syarikat yang menyediakan perkhidmatan autoresponder profesional yang dipercayai. Autoresponder ialah satu alat bantuan pemasaran yang penting, setiap perniagaan mesti mempunyai autoresponder untuk berjaya secara online. Jika nak tahu lebih lanjut, boleh baca di sini: Apa itu Autoresponder?

TrafficWave juga menyediakan salah satu pelan komisyen rangkaian affiliate yang paling lumayan dan paling cepat berkembang di Internet. Perkhidmatan autoresponder yang lain seperti Aweber dan Getresponse juga menyediakan perkhidmatan yang baik tetapi terlalu mahal apabila senarai subscriber bertambah.

Klik SINI untuk melihat PELAN KOMISYEN affiliate Trafficwave.

Bagaimana Team Atlantis Bekerja?

Di Team Atlantis, ahli yang baru akan dimasukkan ke dalam Rotator Pertama (senarai menunggu 1) untuk dapat seorang hingga 3 orang downline berbayar. Giliran di dalam senarai ini ditentukan oleh tarikh ahli menyertai pasukan. Matlamat rotator ini adalah supaya yuran langganan bulanan ahli TW akan dibayar balik melalui komisen bulanan mereka secepat mungkin. Itulah sebabnya rotator pertama Team Atlantis memberikan antara satu (1) hingga tiga (3) downline berbayar (upgraded) TW.

Sebagai ahli Trafficwave yang mempunyai matriks 3 x 10, anda akan menerima apa yang disebut sebagai limpahan atau spillover dari upline sebelum sampai kepada kerusi panas (giliran untuk terima downline BERBAYAR). Sebagai ahli Trafficwave, anda juga DIBAYAR untuk spillover ini. Oleh itu, jika seseorang ahli itu telah pun mempunyai satu (1) downline BERBAYAR dari spillover TW di level/peringkat 1 matriks mereka, mereka akan menerima dua (2) lagi downline TW dari Rotator Pertama Team Atlantis. Jika ahli mempunyai dua (2) downline BERBAYAR dari spillover TW di level/peringkat 1 matriks mereka, mereka akan menerima satu (1) lagi downline TW dari Rotator Pertama. Dan jelas, jika ahli kami mempunyai sifar (0) spillover TW pada level satu, mereka akan menerima tiga (3) downline TW dari Rotator Pertama.

Untuk guna autoresponder secara percuma setiap bulan, level satu matriks anda mesti penuh dengan ahli berbayar, tidak kira samada anda yang sponsor/taja atau dari spillover upline anda. Kos langganan autoresponder bulanan mereka kini dibayar dengan pendapatan affiliate mereka. Atas sebab inilah setiap ahli Team Atlantis terus kekal dalam team ini.

Ahli-ahli akan menerima 2 lagi downline berbayar TW dalam Rotator Kedua Team Atlantis untuk mencapai tahap Tidal Wave .

Pada peringkat Tidal Wave, anda akan menerima bonus kepimpinan 25 % daripada apa yang rujukan langsung atau downline anda dapat (komisen mereka). Katakan ada 5 downline langsung anda berpendapatan 1000 sebulan. Dengan senario ini , anda, di Tidal Wave Level, akan dibayar $ 250 untuk setiap seorang daripada mereka setiap bulan sebagai komisyen bonus kepimpinan. Sekarang darabkan ini dengan lima ( 5 ) bagi setiap rujukan langsung , anda akan mendapat sejumlah $ 1,250 USD sebulan sebagai pendapatan tetap bulanan anda

Ahli-ahli akan menerima 5 lagi downline berbayar TW dalam Rotator Ketiga Team Atlantis untuk mencapai tahap Tsunami.

Pada peringkat Tsunami, anda akan menerima bonus kepimpinan 50 % daripada apa yang rujukan langsung atau downline anda dapat (komisen mereka). Katakan ada 5 downline langsung anda berpendapatan 1000 sebulan. Dengan senario ini , anda, di Tsunami Level, akan dibayar $ 500 untuk setiap seorang daripada mereka setiap bulan sebagai komisyen bonus kepimpinan. Sekarang darabkan ini dengan lima ( 5 ) bagi setiap rujukan langsung , anda akan mendapat sejumlah $ 2500 USD sebulan sebagai pendapatan tetap bulanan anda.

Baca Pengalaman Saya dengan Team Atlantis Di Sini

Kenapa Anda Patut Sertai Pasukan Atlantis

1) Ini adalah satu-satunya cara untuk guna autoresponder Trafficwave sambil buat duit. Bekerja bersama-sama sebagai satu pasukan, kita dapat mengembangkan network kita lebih cepat dan cekap berbanding jika kita cuba untuk melakukannya secara sendirian . Saya telah cuba untuk bina downline sendiri, dan jujur saya katakan: ia bukan satu tugas yang mudah . Saya juga telah menyertai team lain tapi tak sama dengan Team Atlantis. Mengekalkan downline yang nak guna perkhidmatan autoresponder taklah susah, tapi nak cari downline yang sama-sama berusaha untuk bina network adalah satu cabaran yang jauh lebih sukar.

2) Menyertai team Atlantis ini  adalah percuma.. Setiap minggu Didi akan hantar pengumuman/broadcast mengenai siapa yang  akan menerima downline, siapa yang telah graduate/keluar dari Rotator 1 dan graduate ke Rotator 2//Rotator 3.  Beliau juga akan hantar berita hadiah mingguan , di mana ahli boleh memilih hadiah percuma yang berharga, yang didermakan oleh ahli-ahli lain dalam team.

3) Sebagai ahli pasukan, anda diwajibkan untuk mempromosikan iklan pasukan (team ad) sebagai syarat untuk terima downline dari Team Atlantis tetapi anda juga mempunyai pilihan untuk mempromosikan ‘personal page’ anda sendiri. Didi Wargo akan buatkan laman web penjenamaan peribadi untuk prospek-prospek menerima maklumat berkenaan team ini.

Apa yang Anda Perlu Lakukan Sebagai Ahli Pasukan

Sebagai ahli pasukan, anda diperlukan untuk mempromosikan iklan pasukan. Kebiasaannya iklan pasukan (team ad) dipromosikan menggunakan traffic exchange (pertukaran lalu lintas..:-). Bila dah join nanti saya akan tunjukkan.

Didi Wargo akan memberikan link iklan pasukan yang khusus untuk anda promosi di traffic exchange, safelist atau sebarang cara pemasaran yang boleh digunakan. Jumlah hits yang diperlukan ialah 1000 hits seminggu untuk iklan pasukan. Ia boleh dicapai dengan mudah dengan melayari Traffic Exchanges hanya setengah ke satu jam sehari. Jangan risau, saya akan tunjukkan cara nak dapat hits.

Anda berada di landasan yang betul untuk guna autoresponder Trafficwave sambil buat duit dengan membina downline yang besar dengan team Atlantis.  Suka saya ingatkan sekali lagi bahawa program ini TIDAK akan menjadikan anda kaya, dalam sekelip mata.  Yang pastinya anda akan terpesona dengan sistem di Team Atlantis dan mungkin tertanya-tanya mengapa tiada siapa pernah terfikir cara  ini sebelum ini. Saya pasti bahawa anda akan membuat keputusan yang bijak dengan menyertai kami hari ini!

 BAGAIMANA CARA UNTUK MULA GUNA AUTORESPONDER TRAFFICWAVE SAMBIL BUAT DUIT? Klik Sini!

 

 

 

Sistem Baru Team Atlantis 2016

Salam sejahtera kepada semua pembaca,

Saya teruja untuk memperkenalkan kepada anda tentang perubahan Sistem Team Atlantis, yang baru-baru ini telah di lancarkan pada bulan Februari 2016 oleh ketua Team Atlantis iaitu Didi Wargo. Untuk pengetahuan semua, nama Team Atlantis juga telah ditukar ke Team Atlantis Rising untuk memberi nafas dan imej baru kepada kumpulan ini.

Beberapa ahli semasa dalam kumpulan ni bimbang mengenai kedudukan mereka di dalam senarai menunggu, tetapi ahli lama tak perlu risau kerana pertukaran sistem ni tak akan menjejaskan giliran mana-mana ahli untuk menerima downline dari kumpulan Team Atlantis. Malah, ini akan memberi manfaat kepada semua ahli semasa kami secara besar-besaran. Memang best sistem ni!

Sesiapa yang bukan ahli, yang memang perlu gunakan autoresponder untuk bisnes anda, marilah join kumpulan Team Atlantis ni, sebab bukan saja anda dapat guna autoresponder Trafficwave yang bagus, bahkan team ni ada sistem giliran yang membantu anda untuk mendapatkan downline, seterusnya membantu menjana income tambahan untuk anda. Downline tu pulak, bukan datang dari negara kita saja, malah downline tu boleh datang dari seluruh dunia!.

Dan tanpa berlengah-lengah lagi, berikut adalah butiran sistem yang baru:

1).  Ahli-ahli akan menerima dua rujukan (downline) TrafficWave dari senarai menunggu (rotator) pertama kami.

Senarai menunggu pertama ini akan menyediakan dua (2) rujukan TrafficWave berbayar/upgraded kepada ahli-ahli kami yang berada di kerusi panas  (hot seat) dan juga akan menyediakan rujukan terus kepada penaja (upline) mereka. Apabila ini berlaku, penaja mereka akan mempunyai empat [4] rujukan langsung Trafficwave.

Penaja/upline mereka juga telah melalui kerusi panas di rotator pertama itu dan telah menerima dua (2) rujukan Trafficwave dari senarai menunggu tersebut dan dua (2) rujukan langsung tersebut akan pass-up seorang rujukan TrafficWave kepada penaja.

2. Ahli-ahli akan menerima dua  lagi rujukan TrafficWave dari rotator kedua kami.

Rotator kedua akan menyediakan dua rujukan TrafficWave (2) lagi kepada ahli dan juga akan menyediakan satu lagi rujukan Trafficwave terus kepada penaja mereka.

Apabila ini berlaku, penaja mereka akan mempunyai lapan [8] rujukan
TrafficWave dan ini adalah benar kerana penaja mereka kini telah menerima empat (4) rujukan TrafficWave dari rotator pertama dan kedua kami dan telah menerima empat pass up (4) rujukan Trafficwave mereka. Pada ketika ini, penaja mereka telah mencapai Tidal Wave Level dan akan menerima bonus kepimpinan 25% dibayar kepada mereka oleh TrafficWave bagi setiap bulan
kelayakan.

3. Ahli-ahli akan menerima dua rujukan TrafficWave dari rotator ketiga kami.

Rotator ketiga  dan terakhir kami akan menyediakan dua rujukan TrafficWave (2) kepada ahli. Apabila semua rujukan langsung telah pass up satu rujukan kepada penaja mereka, penaja akan mempunyai sepuluh [10] rujukan TrafficWave.

Pada ketika ini, penaja mereka kini telah mencapai Tsunami Level dan akan menerima bonus kepimpinan 50% dibayar oleh TrafficWave setiap bulan kelayakan.

Ini akan berlaku lagi dan lagi untuk semua ahli. Dua rujukan TrafficWave terakhir yang berada di rotator tiga (3) juga akan pass up satu (1) rujukan TrafficWave setiap satu kepada penaja mereka apabila mereka sampai ke kerusi panas. Fikirkanlah selama satu minit. Ini akan membina downline yang besar dan komisen besar untuk semua ahli / penaja kami.

Ahli-ahli yang telah mencapai Tsunami Level, akan diperlukan untuk menaja secara peribadi selepas ini. Didi akan menyediakan laman peribadi khas untuk ahli-ahli yang telah mencapai tahap ini.

Ahli digalakkan untuk menaja seberapa banyak rujukan peribadi yang boleh secepat mungkin. Semakin banyak rujukan/downline, lebih banyak pass up rujukan akan ahli terima daripada downline mereka.

Keperluan Untuk Dapat Downline Dari Team Atlantis:

1. Semua ahli yang mengharapkan untuk menerima rujukan langsung, diperlukan untuk memberi 750 atau lebih hits kepada laman web pasukan mereka. Mempromosikan iklan pasukan adalah penting kepada kejayaan kumpulan. Inilah satu-satunya cara yang kita, sebagai satu pasukan, boleh memberikan rujukan langsung dan melakukannya dengan cara yang tepat pada masanya. Oleh itu, kita semua perlu melakukan tugas masing2 iaitu mempromosikan laman web pasukan di mana2 media pengiklanan. Ahli-ahli yang tidak mempromosikan laman pasukan kami akan dilangkau.

Jika anda newbie dan tidak tahu bagaimana untuk memberi hits, tiada apa yang perlu dibimbangkan. Team Atlantis Rising akan mengajar anda bagaimana nak dapat hits tersebut. Penaja anda akan dapat menjelaskan ini kepada anda juga dan mungkin juga berkongsi beberapa laman pengiklanan kegemaran mereka sendiri.

2. Semua ahli-ahli baru perlu membayar usd $ 20.00 deposit keselamatan (100% dikembalikan) kepada Didi Wargo, Atlantis Ketua Pasukan. Deposit akan dipulangkan kepada ahli apabila mereka telah mencapai jangkamasa satu (1) tahun di dalam team Atlantis.
Jika ahli membatalkan akaun TrafficWave mereka atau menjadi tidak aktif sebelum satu tahun mereka, mereka akan kehilangan deposit ini. Semua deposit ini digunakan untuk membayar untuk pengiklanan pasukan.

Tujuan deposit ini adalah untuk memastikan bahawa orang yang menyertai kami serius untuk membina perniagaan TrafficWave yang akan menyediakan rujukan kepada mereka dan juga membantu menjana pendapatan bulanan yang sangat bagus apabila diberi masa dan usaha yang sememangnya diperlukan untuk mana-mana perniagaan internet. Semua orang mesti tahu bahawa ini bukan skim cepat kaya dalam sekelip mata.

Keperluan ini juga akan memastikan kami mengekalkan ahli di dalam kumpulan. Bertukar dan melompat dari 1 program ke program yang lain akan merugikan anda.

Untuk pelan pembayaran komisyen Trafficwave, lihat di sini: http://www.trafficwave.net/members/sweetheart/affiliate.html

Saya mengesyorkan anda sertai kumpulan Team Atlantis hari ini, ya! SEKARANG. Tidak dalam seminggu, tidak dalam beberapa hari, TETAPI SEKARANG!

Sertai kami di sini – klik pada butang daftar yang terletak di bahagian atas halaman berikut:

http://www.trafficwave.net/members/sweetheart
Saya akan mengalu-alukan kedatangan anda ke pasukan Atlantis dan membantu anda untuk membina perniagaan baru anda di internet.

**Bahkan saya akan memulangkan kos upgrade anda untuk BULAN PERTAMA yuran Trafficwave bernilai USD 17.95 ke dalam akaun Paypal anda.

Anda hanya perlu menghubungi saya di email effzie2@gmail.com selepas upgrade akaun Trafficwave anda.

Sekali lagi, pasukan Atlantis adalah sebuah pasukan yang anda boleh percayai. Tiada gembar-gembur, tidak ada janji-janji tidak realistik dan tidak sesekali menghina kecerdasan anda. EVER !!!

Terima kasih,

Zie Ahmad

Cara Guna Autoresponder Trafficwave

Banyak syarikat yang menawarkan perkhidmatan autoresponder ini, diantaranya Trafficwave, Aweber, Getresponse, SendMail247 dan sebagainya. Setiap syarikat ini mereka mengenakan caj perkhidmatan bulanan yang berbeza-beza didalam lingkungan USD15-USD20 sebulan. Ia bergantung kepada pakej yang mereka berikan.

Di dalam post kali ini, saya hanya akan menerangkan cara guna autoresponder Trafficwave sahaja. Trafficwave mengenakan caj perkhidmatan sebanyak USD 17.95 setiap bulan iaitu dalam duit kita lebih kurang RM 60 setiap bulan, yang mana kita boleh buatkan pembayaran tersebut menggunakan debit/kredit kad atau pun menggunakan PayPal (jika anda ada). Walaubagaimanapun, Trafficwave ada memberikan penggunaan secara percuma selama 30 hari. Cuma disebabkan pentingnya autoresponder ini didalam dunia internet marketing dan kita akan memerlukannya sepanjang hayat, lebih elok kita terus mengambil akaun berbayar tanpa perlu risau akaun dihentikan servis autoresponder ini selepas 30 hari.

Sebelum anda pergi lebih jauh lagi didalam proses pembelajaran autoresponder ini, anda perlulah memahami istilah-istilah yang akan sering digunakan dan ianya khusus untuk autoresponder sahaja seperti Capture Form, Web Form, Subscribe, Opt-In, Landing Page, Squeeze Page, Confirmation, Confirmation Link, Thank You Page. Untuk mudah memahaminya sila lihat video panduan Trafficwave yang disediakan oleh Tuan Mazelan Abas seperti yang tersenarai dalam cara guna autoresponder Trafficwave di bawah.

Cara Guna Autoresponder Trafficwave

Video Latihan Trafficwave

Autoresponder adalah satu sistem yang membolehkan 
anda mengumpul list email atau apa sahaja data 
daripada prospek ataupun pelanggan anda. 

Sistem autoresponder berupaya menghantar email 
secara pukal kepada semua senarai list anda 
dengan hanya satu butang mudah. 

Anda juga boleh setkan satu siri email follow up 
kepada senarai pembeli anda agar anda dapat 
sentiasa “keep in touch” dengan mereka. 

Oleh yang demikian, adalah penting bagi anda yg 
menggunakan sistem Trafficwave ini supaya familar 
atau membiasakan diri dengan back office anda dan
bagaimana alat tersebut berfungsi.

Ini akan membolehkan anda untuk menguruskan 
dan mengembangkan perniagaan anda dan menyokong 
rujukan @ downline anda dengan melihat video latihan trafficwave.

TrafficWave mempunyai satu siri " Video Latihan " 
dan artikel di tutorial di URL berikut ..
 
http://www.trafficwave.net/videos
 
Anda juga boleh belajar di "Training Wiki " anda 
akan mengetahui beberapa perkara tambahan yang anda 
boleh lakukan dengan TrafficWave.

Lihat di link berikut:
http://www.trafficwave.net/wiki
Selamat belajar..mudah2an dengan peningkatan 
ilmu tentang autoresponder Trafficwave akan 
membantu anda mengembangkan lagi bisnes anda.
 
cam

Sistem Team Atlantis 2015

Salam hormat pada semua pembaca/bakal pengguna autoresponder Trafficwave.

Alhamdulillah, selamat tahun baru 2015..semoga semua akan mencapai kejayaan yang lebih besar pada tahun ini. Nampaknya ketua Team Atlantis ubah sistem team atlantis  sempena tahun baru ni, pada pendapat saya bagus cadangannya supaya setiap ahli segera dapat menggunakan autoresponder Trafficwave ni dengan percuma.

Anda hanya perlu 3 orang berada di level 1 matriks 3×10 anda untuk guna TW secara percuma setiap bulan. Dan anda mesti ada seorang sahaja rujukan langsung (downline) untuk layak menerima komisyen setiap bulan dari semua orang didalam network dibawah anda.

Nak faham lagi, boleh baca di Pelan Komisyen Trafficwave.

Baiklah, perubahan yg di lakukan oleh Didi Wargo pada sistem Team Atlantis yang saya cerita tadi adalah seperti berikut:

Ahli akan menerima antara satu ( 1 ) hingga tiga ( 3 ) rujukan TW berbayar dalam Senarai Menunggu pertama (rotator1)

Matlamat rotator 1adalah supaya yuran bulanan TW menjadi percuma melalui bayaran balik dari komisen bulanan mereka secepat mungkin . Itulah sebabnya rotator 1 ini memberi antara satu ( 1 ) dan tiga ( 3 ) rujukan berbayar. Setiap ahli hanya perlukan 3 rujukan (downline) berbayar di level satu untuk menggunakan autoresponder Trafficwave secara percuma.

Setiap ahli berpeluang mendapat limpahan dari upline mereka sebelum sampai ke kerusi panas ( giliran mereka untuk menerima rujukan berbayar. Jika anda menerima limpahan dari upline anda, walaupun bukan anda yang menaja mereka, anda tetap akan DIBAYAR USD6.00 seorang untuk limpahan ( rujukan tidak langsung ) pada level satu matriks 3 x 10 anda.

Oleh itu, jika ahli Team Atlantis sudah mempunyai satu ( 1 ) limpahan TW dari upline mereka di level satu,  mereka akan menerima dua ( 2 ) rujukan TW langsung dari rotator 1 kami . Jika ahli kita mempunyai dua ( 2 ) limpahan rujukan TW pada tahap satu , mereka akan menerima satu ( 1 ) rujukan berbayar. Dan jelas , jika ahli kami mempunyai sifar ( 0 ) limpahan TW pada tahap satu ( 1 ) , mereka akan menerima tiga ( 3 ) rujukan TW langsung berbayar.

Ahli-ahli akan menerima cukup rujukan berbayar TW dalam rotator kedua team Atlantis untuk mencapai Peringkat Tidal Wave. 

Mencapai tahap Tidal Wave memerlukan sejumlah lima ( 5 ) rujukan  langsung berbayar TW . Jadi , sebagai contoh, jika ahli kami mempunyai tiga (3) rujukan TW langsung apabila mereka sampai ke kerusi panas di rotator 2, mereka akan menerima dua (2) lagi rujukan TW langsung.

Ahli-ahli akan menerima cukup rujukan berbayar TW dalam rotator ketiga team Atlantis untuk mencapai Peringkat Tsunami. 

Mencapai tahap Tsunami memerlukan sejumlah sepuluh  ( 10 ) rujukan  langsung berbayar TW . Jadi , sebagai contoh, jika ahli kami mempunyai lima (5) rujukan TW langsung apabila mereka sampai ke kerusi panas di rotator 3,  mereka akan menerima lima ( 5) lagi rujukan TW langsung.

Semoga anda dan semua ahli team atlantis dari seluruh dunia akan mencapai kejayaan menerusi sistem Team Atlantis ini. Apa yang saya boleh katakan ialah, sistem Team Atlantis ini sememangnya sistem terbaik untuk anda guna autoresponder Trafficwave secara percuma sambil buat duit!. Sekian, terima kasih

 

Update Hits Trafficwave Team 20-27 Oktober 2014

Salam sejahtera,

Berikut adalah ahli Trafficwave Team Malaysia yang berjaya mencapai 1000 hits minggu ini.

1) Abdul Murad Mohd Yusof

2) Joevilee Badu

3)Mohd Yusof

4) Mohd Fitrihelmi

5) Mohd Zabid

6) Muzammer Musa

7) Rosni Jusoh

8) Sevda Pumoda

Tahniah! Semoga usaha promosi bersama berterusan akan membuahkan hasil pada ahli kumpulan kita.

Update Hits Ahli Team Trafficwave Malaysia 6-13 Oktober 2014

Alhamdullilah, semoga semua ahli sihat sejahtera.

Saya sangat berharap agar setiap ahli terus memastikan yang mereka mencapai keperluan hits sebanyak 1000 setiap minggu untuk melayakkan diri untuk menerima downline dari Team Atlantis.

Berikut adalah Hits untuk 6 Oktober 2014 pada 8:00 am CST hingga 13 Oktober 2014 pada pukul 8:00 pagi CST , Amerika Syarikat.

Ahli-ahli yang baru bersama team selama kurang dari dua (2) minggu tidak diwajibkan mencapai keperluan minimum hit pasukan. Semua ahli-ahli baru diberi masa untuk set up team page dan personal page, memahami terlebih dulu sistem team atlantis dan bagaimana caranya nak mendapatkan hits.

Berikut adalah ahli Team Trafficwave Malaysia yang berjaya mendapat 1000 hits minggu ini untuk team page mereka.

1) Mohamad Yusof
2) Mohd Fithrihelmi
3) Rosni Jusoh
4) Joevilee Badu
5) Abd Murad
6) Nate Kidd
7) Mohd Zabid
8) Muzammer Musa

BEST

Jika anda merasakan bahawa anda telah mencapai 1,000 atau lebih hits dan tidak disenaraikan di bawah ini, sila hubungi Didi Wargo di oceanswellatlantis@gmail.com saya supaya beliau dapat periksa semula kiraan hits.

Pemenang mingguan pada minggu ini ialah John Nelson. John akan
menerima rujukan berbayar daripada team ini tanpa mengikut giliran dan mula mendapat komisyen. Tahniah John!

Hanya ahli yang kini mempunyai sifar (0 ) rujukan berbayar dan yang telah mencapai keperluan minimum jumlah hit pasukan
1,000 semasa sebelumnya layak memasuki pemenang mingguan Team Atlantis dan setiap ahli hanya boleh memenangi ini sekali.

Untuk Kejayaan Bersama,

Zie Ahmad

Kumpul Data Pelanggan Anda Dengan Autoresponder

Salam hormat kepada semua pembaca,

Dalam post saya yang sebelum ini, saya ada terangkan berkenaan team atlantis dan peluang guna autoresponder sambil buat duit dengan team ni, tapi, saya dapati masih ramai lagi yang belum betul-betul faham tentang fungsi autoresponder ni. Guna autoresponder ni penting, terutama bagi yang ada bisnes online.  Jadi, saya rasa lebih baik fahamkan bagaimana kumpul data pelanggan anda dengan autoresponder.

Timeline_Cover_doNotRename28

Trafficwave adalah penyedia autoresponder, iaitu satu alat bantuan pemasaran email yang dapat kumpul data pelanggan , pengikut atau orang yang berminat pada produk atau program kita. Mereka ini berminat untuk mendapatkan maklumat lanjut terus dari kita berkenaan produk/bisnes kita.

Tahu tak, kalau anda ada bisnes online, rugi tau kalau tak kumpul data pelanggan dengan autoresponder. Anda promosi produk dan anda ada pembeli, tapi tak kumpul data pelanggan anda. Bila anda nak promosi satu bahan baru, anda perlu cari semula customer anda. Jangan buang masa, kumpul senarai pengikut/pelanggan anda dari sekarang supaya anda senang followup mereka dengan produk/offer baru. Anda kena siapkan satu capture page di mana pelanggan akan masukkan nama dan email mereka jika mereka berminat dengan apa yang anda tawarkan. Contohnya jika anda jual produk kecantikan, anda boleh bagi free ebook tentang petua kecantikan dan kelebihan produk yang anda jual.

Autoresponder ni akan bantu mengautomatikkan bisnes anda. Bayangkan satu robot yg boleh kumpulkan nama dan email prospek yg berminat dengan produk anda. Lepas tu robot ni akan berhubung pulak dengan prospek anda seorang demi seorang ikut sela masa yg anda nak- mungkin setiap hari, mungkin sekali seminggu (ikut suka anda lah). Anda hanya perlu set beberapa email, kemudian biarkan ia berfungsi selama2nya. Cuba bayangkan dari 1000 orang prospek ni, setiap minggu anda boleh dapat 30 org pembeli, tak ke sebulan ada 120 pembeli? Yg penting: anda hanya perlu setting sekali, untung berkali-kali!

Setting disini bermaksud anda hanya perlu siapkan surat2/email letters berkenaan produk/bisnes anda untuk dihantar ke pelanggan/subscribers anda. Ceritakan kelebihan produk anda, apa khasiat/manfaatnya dan bagaimana produk/servis anda dapat mebantu pelanggan meneylesaikan masalah mereka. Bukan itu saja, kita juga bolehhantar maklumat tersebut dalam bentuk email kepada mereka secara terus atau secara berkala (berjadual).Kebiasaannya pelanggan akan membeli hanya setelah mereka yakin dengan produk/bisnes anda.

Kalau masih belum faham lagi, boleh rujuk artikel ini:

Apa Itu Autoresponder

Ada banyak syarikat yang menjalankan perniagaan autoresponder ini, contoh Aweber, Getresponse dan  iContact. Tetapi didalam banyak2 syarikat perkhidmatan autoresponder, terdapat sebuah syarikat yang bermurah hati memberikan kesempatan kita gunakan autoresponder secara PERCUMA.

Saya yakin anda dah tahu bahawa syarikat Autoresponder Trafficwave hanya memberikan peluang kepada anda untuk gunakan secara PERCUMA-free trial selama 30 hari SAHAJA.

Selepas 30 hari, anda mempunyai pilihan untuk upgrade kepada berbayar ataupun akaun anda akan hilang begitu saja selepas 10 hari tak aktif. Jika anda upgrade, anda juga berpeluang untuk buat pendapatan tambahan sebagai agen trafficwave, lagipun team kita ada sistem untuk ahli dapat downline, tapi syaratnya anda kena patuhi. Bila ada downline, dapat la komisyen!

Ok lah.. Nak Tahu Bagaimana Saya Guna Autoresponder Sambil Buat Duit Di Internet?

Trafficwaveteambuildbanner

Dapatkan maklumat macamana saya  Guna Autoresponder Secara Percuma Sambil Buat Duit Di Internet dengan memasukkan nama dan email anda di borang di bawah! Jumpa di sana!

First Name
Last Name
Email

Email Marketing by TrafficWave.net

Cara Guna Autoresponder Trafficwave Secara Percuma

Salam hormat kepada semua pembaca,

Bagaimana nak gunakan Autoresponder Trafficwave secara PERCUMA untuk selama-lamanya?

Bahkan anda juga berpeluang join team buat duit affiliate sehingga USD 88,857 setiap bulan dengan teambuild kami…

Begini..

Ada banyak syarikat yang menjalankan perniagaan autoresponder ini, contoh Aweber, Getresponse dan  iContact. Tetapi di dalam banyak2 syarikat perkhidmatan autoresponder, terdapat hanya sebuah syarikat yang bermurah hati memberikan kesempatan kita gunakan autoresponder Trafficwave secara PERCUMA, iaitu syarikat autoresponder Trafficwave. Syarikat yang diasaskan oleh Brian Rooney ini telah beroperasi sejak tahun 2000 lagi.

Buat pengetahuan anda, yuran autoresponder Trafficwave ini tetap takkan meningkat walaupun email list anda meningkat kepada 100,000 list. Sebab tu berbaloi guna autoresponder Trafficwave ni. Cuba anda bandingkan yuran bulanan Trafficwave (usd17.95 = rm 60) dengan yang lain-lain syarikat, seperti jadual di bawah

pricingtwave

Jadi bagaimana nak guna autoresponder Trafficwave secara PERCUMA?

Anda cuma perlu memperkenalkan autoresponder Trafficwave ini kepada 3 pelanggan baru. Macam mana tu? Begini…untuk makluman anda sekiranya anda berjaya memperkenalkan autoresponder Trafficwave ini kepada 3 orang, anda akan mendapat komisen sebanyak USD6 x 3 orang = USD18. Ini bermakna, komisen yang anda terima sudah cukup untuk membayar yuran bulanan anda. Jangan risau jika tak pandai nak menaja, sebab Team Atlantis ada sistem untuk bantu semua ahli terima 3 downline.

Baca pengalaman saya guna autoresponder Trafficwave secara percuma sambil buat duit dengan team atlantis di sini 

Anda dapat guna autoresponder Trafficwave secara PERCUMA sahaja sampai bila-bila.  Tak perlu fikir lagi untuk membayar yuran autoresponder setiap bulan, (bahkan boleh dapat income lagi :-). Anda cuma perlu fokus kepada promosi perniagaan utama anda. Jika anda tak ada perniagaan, anda boleh terus jadi agen Trafficwave.net, (macam saya.. :-). Dengan pelan komisyen yang hebat, sebagai agen, anda boleh tambah satu lagi side income anda. Hanya seorang downline saja, anda layak terima komisyen sehingga 3 level ke bawah, tanpa mengira siapa yg menaja mereka. Lihat bukti bayaran yang saya terima setiap bulan, dan dengan team atlantis, network saya semakin berkembang, begitu juga dengan income saya setiap bulan!

prooftwave4

 

Bagaimana Team Atlantis Dapat Membantu Anda?

Istimewanya tentang team ini ialah kami bekerja secara berkumpulan, untuk faedah semua ahli. Team ini ada SISTEM GILIRAN UNTUK AHLI TERIMA DOWNLINE. Oleh kerana team kami sangat aktif kembangkan downline jadi anda berpotensi mendapat limpahan downline dari usaha team kami! Perhatian: Di Trafficwave, anda hanya perlu ada seorang downline untuk layak terima komisyen.

Cuba check Pelan komisyen Trafficwave (klik link ni)

Timeline_Cover_doNotRename26

Sertai kami sekarang…email ke effzie2@gmail.com dengan Tajuk ” Saya Nak Autoresponder”

ATAU masukkan nama dan email anda di BORANG dibawah JIKA NAK PENERANGAN LANJUT Bagaimana Teambuild No 1 Di Dunia Ini Boleh Bantu Anda Guna Autoresponder Trafficwave Secara Percuma Sambil Buat Duit Di Internet.

First Name
Last Name
Email

Email Marketing by TrafficWave.net

(P/S: First Name: Nama Anda, Last Name: Nama Bapa Anda)

 

 

Cara Daftar Trafficwave

Cara Daftar Trafficwave: Sila ikut langkah-langkah berikut.

1. Untuk cara daftar TrafficWave,  klik pada banner di bawah, kemudian klik pada “30 Day Free Trial”

twawal

 

2. Isikan maklumat seperti username, nama, email dan alamat di borang pendaftaran.

tw1

 

Untuk bahagian bawah, tick kotak kecil seperti ditunjukkan dan enroll sebagai ahli berbayar.

tw2

 

3.  Anda boleh bayar menggunakan kad kredit atau boleh juga gunakan Paypal. Lihat Cara Daftar Paypal DISINI

tw3

 

4. Setelah anda menjadi upgraded member, buka email anda, anda sepatutnya menerima satu email dari Trafficwave. Login akaun TrafficWave anda dengan password yang diberi oleh TrafficWave. Anda akan di bawa ke halaman ini, pilih untuk menjadi affiliate untuk layak komisyen sebagai affiliate. Submit Form.

tw4

 

5. Anda boleh pergi kepada “Account Information” untuk menukar password dan edit masa di Profil anda.

tw5

 

tw6

6. Mudah saja cara daftar Trafficwave,  dah selesai pun, Tahniah!

PERGI KE STEP SELANJUTNYA